Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο δρ Thomas Stoffmehl - Νέος Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Άμεσων Πωλήσεων (Seldia)



Βρυξέλλες, Οκτώβριος 2016 - η Seldia, η κορυφαία Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Άμεσων Πωλήσεων, έχει νέο Πρόεδρο. Στο ετήσιο συνέδριο τους στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, τα μέλη εξέλεξαν τον δρα Thomas Stoffmehl, Διεθύνοντα Σύμβουλο της διεθνούς εταιρείας άμεσων πωλήσεων LR Health & Beauty που εδρεύει στη Γερμανία, στη θέση του Προέδρου για τα επόμενα δύο χρόνια. "Ανυπομονώ για αυτό το νέο, συναρπαστικό έργο. Η Seldia είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για τις προκλήσεις που έρχονται και χαίρει υψηλής αποδοχής μεταξύ των κέντρων λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες.  Ως εκ τούτου, οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε ενεργά τα συμφέροντα των μελών μας και να θέσουμε το πλαίσιο της βιομηχανίας,” δήλωσε ο δρ Thomas Stoffmehl. 14,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη ασχολούνται με τις άμεσες πωλήσεις. Αυτό καθιστά την Ευρώπη την τρίτη μεγαλύτερη αγορά για αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, και έτσι συνδέεται άμεσα με την αγορά εργασίας. "Δεδομένων των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες, είναι εξίσου σημαντικό για εμένα να εδραιώσουμε τις άμεσες πωλήσεις ως ένα σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα στις συνθήκες ζωής των ατόμων και να προσφέρει ευκαιρίες για αυτορυθμιζόμενη εργασία," εξηγεί ο δρ Thomas Stoffmehl. Τα ευέλικτα μοντέλα εργασίας αποτελούν την τάση της αγοράς εργασίας. Η ανεξάρτητη επιχειρηματικότητα επιτρέπει ένα υψηλό ποσοστό ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής. Ο δρ Thomas Stoffmehl: "Σε αυτό το πνεύμα, χρειάζεται να διασφαλίσουμε τη διαύγεια, να εδραιώσουμε σαφές πλαίσιο λειτουργίας και να ενδυναμώσουμε την αυτοπεποίθηση στον κλάδο μας."

Για τον δρ Thomas Stoffmehl
Ο δρ Thomas Stoffmehl είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος της LR Health & Beauty από την 1η Σεπτεμβρίου του 2015. Μετά τις σπουδές του στο εμπορικό δίκαιο και το διδακτορικό του στην ευρωπαϊκή αντιμονοπωλιακή νομοθεσία, ο γιος μίας επιχειρηματικής οικογένειας ίδρυσε μαζί με φίλους του τη δική του νεοφυή εταιρεία στο Düsseldorf. Μία προσφορά από την bofrost* τον έπεισε να μεταπηδήσει στη διοίκηση μίας εταιρείας άμεσων πωλήσεων στο Straelen. Επί 14 χρόνια, και έχοντας εργαστεί σε διαφορετικά διοικητικά πόστα, ο δρ Thomas Stoffmehl κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους εκσυγχρονιστές του κλάδου των άμεσων πωλήσεων. 

Seldia - Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Άμεσων Πωλήσεων ιδρύθηκε το 1968 και εκπροσωπεί τη βιομηχανία των Άμεσων Πωλήσεων στην Ευρώπη. Η αποστολή της Seldia είναι να προωθεί τις άμεσες πωλήσεις στους θεσμούς της Ε.Ε και να διασφαλίζει ότι η Ε.Ε και οι εθνικοί πολιτικοί φορείς στην Ευρώπη γνωρίζουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη βιομηχανία αυτή, καθώς και τη συνεισφορά της στις εθνικές οικονομίες. Στα μέλη του Seldia συγκαταλέγονται 28 εθνικές Ενώσεις Άμεσων Πωλήσεων και 18 εταιρείες. Η Seldia είναι μέλος του Eurocommerce και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Συνδέσμων Άμεσων Πωλήσεων (WfDSA). Όλα τα μέλη της Seldia εμπορεύονται προϊόντα υψηλής ποιότητας, τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής και προσυπογράφουν τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Δεοντολογίας Άμεσων Πωλήσεων. 

Οι Άμεσες Πωλήσεις είναι η προώθηση καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών απευθείας στους καταναλωτές σε μία προσωπική βάση, συνήθως στο σπίτι τους ή το σπίτι άλλων, στον χώρο εργασίας τους ή άλλα σημεία πέρα από τα σταθερά σημεία λιανικής πώλησης. Οι άμεσες πωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω της επεξήγησης ή παρουσίασης των προϊόντων από πωλητές ή αλλιώς τους άμεσους πωλητές. 

Η LR Health & Beauty
Με σύνθημα το “More quality for your life”, το γκρουπ LR που εδρεύει στο Ahlen της Westphalia παράγει και διακινεί περισσότερα από 600 προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε 28 κράτη. Αυτό συμπεριλαμβάνει προϊόντα περιποίησης σώματος και καλλυντικά, αρώματα και συμπληρώματα διατροφής. Στον τομέα των αρωμάτων, η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1985, συνεργάζεται με αστέρες όπως ο Bruce Willis, η Karolina Kurkova και ο Guido Maria Kretschmer. Με περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους και χιλιάδες εγγεγραμμένους συνεργάτες και πελάτες, η LR είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες άμεσων πωλήσεων στην Ευρώπη. Στη Γερμανία τα προϊόντα της LR μπορούν να παραγγελθούν από το 24/7 online κατάστημα της εταιρείας. Η ισχυρή θέση της LR στην αγορά βασίζεται πρωτίστως στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και στο ελκυστικό πλάνο αμοιβών και εκπαίδευσης, το οποίο είναι απαράμιλλο στην βιομηχανία. Το 2009 η LR ίδρυσε το LR Global Kids Fund, το οποίο παρέχει αποτελεσματική και μη γραφειοκρατική στήριξη σε παιδιά και τις οικογένειές τους που την χρειάζονται σε διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. 

Πηγή: https://www.lrworld.com/sk/press/press-releases/company/dr-thomas-stoffmehl-elected-new-chairman-of-seldia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου