Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ZeitGard By LR η πρώτη unisex προσωπική συσκευή ομορφιάς από την LR Health & Beauty

Πριν από λίγες μέρες, η LR Health & Beauty παρουσίασε στο Βερολίνο την πρώτη προσωπική συσκευή ομορφιάς, το Zeitgard. Εύκολη στην χρήση της, η συσκευή εναρμονίζεται πλήρως με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. 
Αποτελεί την αιχμή του δόρατος τεχνολογικά, εμπεριέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως είναι μια εταιρία που γνωρίζει πως να συμβαδίζει με την εποχή της. 

Τι είναι το ZeitGard; 


Είναι η τελειότερη προσωπική συσκευή που μπορεί κανείς να αποκτήσει. Δεν είναι απλά ένα μηχάνημα. Με το ZeitGard δένεσαι, ανυπομονείς να το χρησιμοποιήσεις, είναι κάτι σαν το προσωπικό σου άρωμα που σου φτιάχνει την διάθεση, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σπάνια το αλλάζεις. Είναι αυτό που ψάχνεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι για σένα. Κι επειδή το ZeitGard χρειάζεται  μόνο ένα λεπτό για να δράσει και να νιώσεις επάνω σου τα αποτελέσματά του, στην πορεία ανακαλύπτεις κάτι που ποτέ δεν μπορούσες να φανταστείς: Η κούραση και τα σημάδια της ημέρας σβήνουν το βράδυ με την βοήθεια του Zeitgard μόλις σε ένα λεπτό. Κάνεις δώρο στον εαυτό σου την μεταξένια αίσθηση και αναζωογονείσαι μέσα από το φρέσκο άρωμα του ειδικού τζελ καθαρισμού λίγα λεπτά πριν ξαπλώσεις. Προσθέτεις ποιότητα στην ζωή σου, γίνεσαι πιο χαρούμενος, νιώθεις όμορφα, βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια.

Όλη η τεχνολογία του κόσμου, στην υπηρεσία σου. Παρακάτω σου εξηγώ σύντομα που υπάρχει τεχνολογία επάνω στο Zeitgard! 

Τεχνολογία αιχμής στο Zeitgard;

Από την στιγμή που θα το αγγίξεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι κάτι απλό. Μελετημένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, ξεκινώ από τα λιγότερο σημαντικά και συνεχίζω: 

Zeitgard
1. Αρκεί να αγγίξεις την συσκευή για να καταλάβεις ότι είναι αδιάβροχη.  
2. Τέλεια εργονομία που βοηθά πολύ το χειρισμό της μηχανής και την εφαρμογή της στο πρόσωπο μας. 
3. Η φόρτιση γίνεται με την βάση της συσκευής επαγωγικά, χωρίς να (!!!!) υπάρχει η περίπτωση να σας χτυπήσει το ρεύμα μιας (η φόρτιση γίνεται απλά με την επαφή της συσκευής με την βάση της χωρίς «επαφές» στο τελείωμα της συσκευής. Δες φωτό ->)
4. Υπάρχουν 3 βαθμίδες λειτουργίας, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε, πχ ο κατασκευαστής προτείνει την βαθμίδα 1 για τις πρώτες 15 μέρες ή βαθμίδα 2 για ντεμακιγιάζ 
5. Ειδικό τζελ καθαρισμού, που έχει τέλεια εφαρμογή με την ειδική κεφαλή την οποία θα αναλύσουμε σε λίγο. Το τζελ στέκεται στην θέση του (βούρτσα) και βοηθά στον βαθύ καθαρισμό, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία (π.χ τους πόρους).
6. Στην βούρτσα συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ποσοστό  τεχνολογικής εξέλιξης. Πριν λίγα χρόνια η LR δημιούργησε το MicroSilver, μία ειδική επεξεργασία του αργύρου που έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες. Όλες οι ίνες της βούρτσας είναι επεξεργασμένες με αυτό το υλικό, αφήνοντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο για την ανάπτυξη μικροβίων μετά την χρήση. 
7. Οι ίνες της βούρτσας είναι στρογγυλεμένες στις άκρες, επιτρέποντας έτσι τον καθαρισμό της επιδερμίδας χωρίς τραυματισμούς και επιτυγχάνοντας καλύτερα και βαθύτερα αποτελέσματα. 
8. Ταυτόχρονα, οι στρογγυλεμένες άκρες των ινών της ειδικής βούρτσας, σε συνδυασμό με τις ταλαντώσεις, δεν επιτρέπουν την παραμονή μικροβιακών οργανισμών επάνω στο ειδικό βουρτσάκι. 
9. Για να ολοκληρώσουμε το κομμάτι της ειδικής βούρτσας, οι ίνες μεταξύ τους έχουν απόσταση τέτοια, ώστε να τους επιτρέπεται να στεγνώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την χρήση, γεγονός το οποίο επίσης συμβάλει στη μείωση των βακτηριδίων που μπορεί να αναπτυχθούν εκεί λόγω της υγρασίας. 
10. Μία από τις βασικές καινοτομίες του Zeitgard είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ειδική βούρτσα κεφαλής. Χρησιμοποιεί την δόνηση και την ταλάντωση, επιτυγχάνοντας αποδεδειγμένα και πιστοποιημένα από το ινστιτούτο Dermatest  μέχρι και 10 φορές καλύτερο και βαθύτερο καθαρισμό από τον απλό καθαρισμό με το χέρι!

Σημειώστε ότι σε επίπεδα ταλάντωσης δημιουργεί πάνω από 100 ταλαντώσεις το δευτερόλεπτο, απομακρύνοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ακαθαρσίες και μικροοργανισμούς ακόμα και από τα πιο «βαθιά» μέρη της επιδερμίδας. Επίσης οι ειδικές βούρτσες Zeitgard έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία για να μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής 3 μηνών με χρήση μία φορά την ημέρα από ένα άτομο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να το φορτίσεις μια φορά και να το πάρεις μαζί σου στις διακοπές, που σίγουρα θα σου είναι ακόμα πιο απαραίτητο λόγω της θάλασσας και του ήλιου.  

Όλη η τεχνολογία του κόσμου στην υπηρεσία σου. Φτάνει να το χρησιμοποιήσεις 2 - 3 φορές, για να περιμένεις και εσύ πότε θα έρθει η επόμενη φορά, που θα διώξεις το στρες της ημέρας μαζί με τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας σου. 

Πριν μου ζητήσεις να μάθεις την τιμή, να σου πω ότι όλα σε αυτό τον κόσμο είναι σχετικά. Το ίδιο ισχύει και για την τιμή του Zeitgrd! Υπήρξαν φορές που κι εγώ σκέφτηκα με την τιμή και είχα δύο ειδών αποτελέσματα: είτε χρειάστηκε να ξαναπληρώσω 1 - 2 φορές το ίδιο προϊόν από άλλη εταιρία (συνήθως πιο ακριβή) για να πάρω τελικά κάτι που θα αντέξει στο χρόνο είτε αυτό που πήρα (το φθηνό) δεν άντεξε πάνω από 3 - 5 φορές και δεν πρόλαβα να το ευχαριστηθώ. Ό,τι κι να ήταν αυτό κινητό, μπλούζα, παπούτσια κ.α. Μέχρι την στιγμή που πήρα την απόφαση να υιοθετήσω το γνωστό ρητό: «αγοράζω ακριβά γιατί δεν είμαι πλούσιος». Τότε πραγματικά ό,τι αγόραζα «έβγαζε τα λεφτά του». Κι αν νομίζεις ότι προσπαθώ να σε «ψήσω» για το Zeitgard, θα καταλάβεις ότι ίσως έχεις πέσει έξω, όταν σου πω ότι έχει την φθηνότερη τιμή από όλους τους ανταγωνιστές του, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα. 

Πριν αποφασίσεις ότι θέλεις να το αγοράσεις όμως καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή με τον άνθρωπο που σου προώθησε αυτό το άρθρο ή αν τυχαία έπεσες επάνω σε αυτό επικοινώνησε απευθείας μαζί μου (αφού το ψάχνεις κάν'το ολοκληρωμένα). Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σου εξηγήσει κάποιος τα σχετικά με την τιμή, αλλά και τις εναλλακτικές που έχεις για να το κάνεις δικό σου στην πιο οικονομική τιμή, ανοίγοντας τον δικό σου προσωπικό κωδικό πελάτη ή ακόμα καλύτερα βγάζοντας την δική σου προσωπική κάρτα συνεργάτη. 

Τέλος, μην υποτιμήσεις την δυνατότητα που έχεις να το δοκιμάσεις. Ακόμα και να θέλεις απλά μια δοκιμή, χωρίς να έχεις την υποχρέωση να κάνεις καμία αγορά, μπορείς να το αγγίξεις, να το αισθανθείς,  να το κρατήσεις στο χέρι σου, αλλά και να νιώσεις τι μπορεί να κάνει για σένα αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα μόλις σε 1 λεπτό. Στείλε μας το αίτημά σου για ένα «test drive» στο κόσμο του ZeitGard μέσα από το blog μας και θα σε καλέσουμε σε μια ημέρα, που το κοινό θα μπορεί να δοκιμάζει ελεύθερα το Zeitgard! 

Κλείνοντας, θα ήθελα να σε παραπέμψω να δεις το βίντεο που ετοιμάσαμε με τους πρώτους ανθρώπους που δοκίμασαν το Zeitgard πριν από λίγες μέρες. Όταν δεις το βίντεο θα καταλάβεις ότι τα δικά μου λόγια είναι απλά μια σταγόνα στον ωκεανό.

Επίσης μπορείς, αν σε ενδιαφέρει ο χώρος των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων, να μπεις δυναμικά στην ομάδα προώθησης του Zeitgard και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται μέσα από το πιο καινοτόμο προϊόν των τελευταίων ετών. Η δραστηριότητα είναι ευέλικτη, ρυθμίζεις εσύ το πρόγραμμα σου και το ύψος των αμοιβών που θέλεις να έχεις. Ιδανική για ανθρώπους που έχουν οικογένεια και δεν θέλουν να στερούνται την οικογένεια τους λόγω των ατελείωτων ωρών εργασίας. Εκπαιδεύεσαι και ξεκινάς, αγοράζοντας ένα μικρό πακέτο εξοπλισμού. Απλά κάνε κλικ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που υπάρχει στο πεδίο Ευκαιρίες Καριέρας ή απλά πάτα ΕΔΩ .

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε, 

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνεις! 

Ζήσης Αχλάδας 



 Zissis Linkedin
Zissis Ahladas

https://www.youtube.com/watch?v=bWSjhe_skv4




Paraskevi Katsanaki













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου