Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μετά τον ετήσιο χορό της LR στην Ελλάδα (2014)








Μόλις έχουμε τελειώσει τον ετήσιο χορό της LR. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που δε μπορώ να σκεφτώ τον ύπνο. Νιώθω τόσο γεμάτος που χρειάζεται να καλύψω πολλά χιλιόμετρα για να μπορέσω να ηρεμήσω και να αφήσω την κούραση να με αγγίξει. Η βραδιά ήταν απίστευτη και αναρωτιέμαι πραγματικά, αν αυτό που μας ενθουσίασε τόσο ήταν το μέρος, τα νέα, οι βραβεύσεις των συνεργατών, τα ετήσια μπόνους ή τα LR αυτοκίνητα έξω από το μουσείο. Δυσκολεύομαι να απαντήσω και έτσι αντί να αναλώνομαι σε αυτό, αφήνω την καλή μου διάθεση να με παρασύρει στο μέλλον, αφήνοντας πίσω το τι υπερίσχυσε αυτή τη βραδιά.

LR Health & Beauty 

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο, γύρω στις 04:30 το πρωί φεύγοντας από το μουσείο Βορρέ, με την Παρασκευή στη θέση του συνοδηγού και ζεστό καφέ ήταν ότι καλύτερο για εκείνη την στιγμή. Η κουβέντα είχε προσανατολιστεί στο μέλλον. Σκεφτόμασταν όλα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση ότι έρχονται την επόμενη χρόνιά. Σκεπτόμασταν πως θα μπορούσε μια τόσο μεγάλη εταιρία να γιορτάσει τα 30α γενέθλια της. Σκεπτόμασταν κι όλα όσα από την πλευρά μας έχουμε ετοιμάσει και οργανώσει για την επόμενη χρονιά. Πραγματικά θέλουμε να είναι και για εμάς μια χρονιά ορόσημο το 2015. 


Το μυαλό μας είναι προσανατολισμένο σε αυτό. Όλα δείχνουν ότι οι πιο δύσκολες μέρες έχουν περάσει. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως από εδώ και πέρα μόνο προς το καλύτερο μπορούμε να πάμε. Είναι σχεδόν μονόδρομος. Δεν αναφέρομαι σε πολιτικό επίπεδο. Αναφέρομαι στο ανθρώπινο επίπεδο. Εκείνο που καθημερινά συναντάμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Τι καλύτερο από το παράδειγμα όλων εκείνων που βραβεύτηκαν στο χορό της εταιρίας. Ίσως αυτοί οι συνεργάτες να έπρεπε να βραβευτούν και με κάτι παραπάνω, γιατί το αποτέλεσμά τους το έφεραν σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της οικονομίας για την Ελλάδα. Η επιτυχία τους  ήταν πολύ μεγαλύτερη από το επίπεδο του τίτλου τους. Κι επειδή τους γνωρίζω προσωπικά, να σας πω, πως η μεγαλύτερη νίκη και ο μεγαλύτερος τίτλος τους είναι εκείνος που μιλά για αγωνιστικότητα, για ψυχική δύναμη, για υπομονή, για επιμονή, για πείσμα, για πάθος, αλλά κυρίως το θάρρος να ξεπεράσουν όλα εκείνα τα προβλήματα της καθημερινότητας και  να μπορέσουν να μπουν με όρεξη στην μάχη για ένα καλύτερο αύριο αναπτύσσοντας την LR επιχείρησή τους. Αυτό είναι το εφόδιο κατά την προσωπική μου άποψη. Το μεγαλύτερο κληροδότημα που τους αφήνει η επιτυχία τους μέχρι σήμερα. Το ότι κατάφεραν να «σηκώσουν» κεφάλι. Το ότι δεν επέτρεψαν σε καμιά δυσκολία να τους λυγίσει. Το ότι βρήκαν την δύναμη να ενθουσιαστούν ξανά από μια ιδέα  (LR) τόσο καλή που μοιάζει με όνειρο.

Beastarwithus - Team @LR Health & beauty Annual Ball 2014

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που  κατά καιρούς προσπαθήσαν να μας «πείσουν» για τα κακά και στραβά που τους έχουν συμβεί, και που δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο για να ενθουσιαστούν επαγγελματικά ποτέ ξανά στην ζωή τους. Που αντί να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, ψάχνοντας την δική τους «σανίδα σωτηρίας», προσπαθούν να τραβήξουν στον «πάτο» όσο περισσότερο κόσμο μπορούν για να μην νιώθουν μοναξιά. Τους αναγνωρίζεις εύκολα από τις ισοπεδωτικές τους τάσεις και από τις προτάσεις που χρησιμοποιούν για να τις εκφράσουν: «Τα ξέρω εγώ αυτά» ή «Δεν δουλεύουν αυτά σήμερα» ή «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει;; Άκου που σου λέω...» κι άλλα τέτοια. Ένας από τους πρωταγωνιστές  της μεγάλης βραδιάς της LR  την επόμενη μέρα στο σεμινάριο μας δήλωσε:  «Μπορεί να μην ήμουν πετυχημένος όταν ξεκίνησα, αλλά λειτούργησα σαν πετυχημένος από την πρώτη στιγμή. Ήξερα πως υπάρχουν άνθρωποι που περνούσαν δύσκολα όπως και εγώ. Τους επισκέφτηκα και προσπάθησα να τους ενθουσιάσω, βγάζοντάς τους από τη θέση τους. Τους βοήθησα να δουν το φως στην άκρη του τούνελ όπως το είδα και εγώ με την LR. Τους βοήθησα να το πιστέψουν και τους κάλεσα να δουλέψουμε μαζί» Τι απίθανα λόγια. Πόσο πολύ περιγράφουν το πως βίωσαν οι άνθρωποι αυτοί την διαδρομή τους. Ο σπόνσοράς μας, Χρήστος  (Βουλγαρίδης), συχνά έλεγε (και λέει)  στα σεμινάρια του: «Για να πετύχει κάποιος με την LR, παιδιά, είναι πιο σημαντικό το Γιατί παρά το Πως» Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξή για αυτό που ο Χρήστος λέει από τα λόγια των ανθρώπων που σε αυτή την περίοδο διακρίθηκαν. 
Κι έχουν όλοι τους καταλάβει το μεγάλο μυστικό. Αν δεν μοιραστείς την επιτυχία σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ με τους υπόλοιπους τότε αυτή δεν αξίζει. Αν δεν γίνεις και εσύ «φάρος» για τον κόσμο που είναι στη θέση που εσύ ήσουν λίγους μήνες πριν, τότε δεν μετρά, δεν έχει εκτόπισμα, δεν έχει νόημα, δεν σε γεμίζει αυτή η επιτυχία.  Τότε κάτι σου λείπει, παρά το γεγονός ότι οι άλλοι σε θεωρούν πετυχημένο. Κι είναι όλοι τους έτοιμοι να παραδώσουν την σκυτάλη. Είναι εδώ για να αποτελέσουν τα πιο τρανά παραδείγματα ότι γίνεται. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Στηρίζεται σε λαμπρά παραδείγματα ηγεσίας, που είναι εύκολο να γίνουν κατανοητά και να αναπαραχθούν από όλους εκείνους που διαθέτουν κέφι και  όρεξη, για δουλειά. 

Η ώρα έχει πάει 05:30. Έχουμε γυρίσει στο μέρος που επιλέξαμε να μείνουμε για αυτή την βραδιά με θέα την Ακρόπολη. Έχουμε ανοίξει τους υπολογιστές μας και ετοιμάζουμε το σεμινάριο της επόμενης μέρας επιλέγοντας το υλικό από εκατοντάδες φωτογραφίες της απίθανης βραδιάς που μας χάρισε για ακόμα μια φορά η LR.



Κάνουμε ένα σύντομο post στο facebook "Working for the future" στις 05:19 το πρωί, για συμπαράσταση σε όσους ξενυχτούσαν με παρόμοιες σκέψεις. Μετά λίγη ξεκούραση, και συνέχεια της προετοιμασίας του σεμιναρίου της Κυριακής, με ένα πολύ πρωτότυπο θέμα, για το οποίο ετοιμάζομαι καιρό. All set για το σεμινάριο. 
Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στο έργο σου. 

Θα είμαστε σε επαφή, 

ο σύμμαχος σου στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο, 

Ζήσης






*** Όλα πήγαν πολύ καλά, με συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η ενέργεια στην αίθουσα ήταν στα «κόκκινα». Κλείσαμε την βραδιά με μια υπόσχεση για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτή τη δουλειά. Ραντεβού στην Γερμανία το Μάιο. Αυτό το event δεν πρέπει να το χάσεις αν σε ενδιαφέρει η δουλειά. Αν επιλέγεις LR σήμερα, τότε σίγουρα επιλέγεις να είσαι εκεί που λαμβάνονται αποφάσεις, που ανακοινώνεται η στρατηγική για το μέλλον. Αν επιλέγεις LR δυνατά κι αν επιλέγεις να είσαι με τους κορυφαίους, τότε σίγουρα επιλέγεις να είσαι Γερμανία το Μάιο. Χωρίς επιπλέον προσπάθεια να σε πείσω για αυτό, ήρθε η ώρα να σε αφήσω. Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες τον πολύτιμο σου χρόνο για να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Ελπίζω να κέρδισες κάτι από αυτό.







1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικό άρθρο . Δεν έχω λόγια. Αυτό σημαίνει Αναγνώριση & Επιβράβευση που είναι τόσο πλούσιο το λεξιλόγιο μας που όμως σήμερα αυτές οι 2 λέξεις για τον περισσότερο κόσμο έχουν ξεχαστεί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ σπόνσορα εννοείτε ότι θα είμαστε στην Γερμανία τον Μάϊο να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια LR. Όσοι θέλουν να έχουν ένα διαφορετικό μέλλον από τον περισσότερο κόσμο εκεί έξω, και θέλουν να διακριθούν, παρέα με όλους τους πετυχημένους αλλά και να έχουν ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ πρέπει να είναι ΕΚΕΙ. Παρέα με όλους του πετυχημένους του χώρου αλλά και με τους Celebrities. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή